اضطراب در دوران بارداری می تواند منجر به زایمان زودرس شود.

بر اساس تحقیقات منتشر شده توسط انجمن روانشناسی آمریکا، زنانی که در دروان بارداری خود دچار اضطراب می شوند، به طور متوسط نسبت به آنهایی که اضطراب تجربه نمی کنند، زودتر زایمان می کنند.

این مطالعه که رابطه بین طول بارداری و معیارهای مختلف اضطراب را مورد بررسی قرار داد، می‌تواند به پزشکان کمک کند تا تشخیص دهند چه زمانی و چگونه برای جلوگیری از زایمان زودرس، غربالگری اضطراب در طول دوران بارداری را شروع کنند.

کریستین دانکل شتر، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس، گفت: اضطراب در مورد بارداری، یک وضعیت روانی جدی است که ممکن است بر نتایج زایمان تأثیر بگذارد.

او افزود این روزها، علائم افسردگی در بسیاری از مراکز و کلینیک ها در سراسر جهان مورد ارزیابی قرار می گیرد تا از عوارض افسردگی پس از زایمان برای مادران و کودکان جلوگیری شود. این تحقیق و سایر مطالعات نشان می دهد که ما باید اضطراب را نیز در زنان باردار ارزیابی کنیم.

تحقیقات قبلی نشان داده است که از هر چهار زن باردار یک نفر از نظر بالینی علائم اضطراب را نشان می دهد و این اضطراب می تواند یک عامل خطر برای زایمان زودرس یا زایمان قبل از هفته ۳۷ بارداری باشد.

با این حال، این مطالعات از معیارهای مختلفی برای سنجش میزان اضطراب استفاده کرده‌اند. همچنین به بررسی اضطراب عمومی و هم اضطراب های خاص بارداری مثل نگرانی در مورد زایمان و سلامت نوزاد پرداخته اند.

محققان همچنین اضطراب را در مقاطع مختلف بارداری، از اوایل تا اواخر بارداری و اغلب در سه ماهه دوم اندازه گیری کرده اند.

برای طبقه بندی این اثرات مختلف زمان بندی و نوع اضطراب، محققان داده های یک نمونه متنوع از ۱۹۶ زن باردار در دنور و لس آنجلس را که در مطالعه نوزادان سالم قبل از تولد شرکت کرده بودند، بررسی کردند. چهل و پنج درصد از زنان سفیدپوست غیر اسپانیایی، ۳۶ درصد سفیدپوست اسپانیایی تبار، ۱۰ درصد آسیایی و ۹ درصد سیاه‌پوست یا آفریقایی آمریکایی بودند.

آنها دریافتند که اضطراب مرتبط با بارداری در سه ماهه سوم به شدت با زایمان های زودرس مرتبط است. با این حال، اضطراب عمومی در سه ماهه اول نیز در خطر تولد زودرس نقش اساسی داشته است.

به گفته محققان، یکی از احتمالات این است که اضطراب عمومی در اوایل بارداری می‌تواند زنان را در اواخر بارداری در مورد مسائلی مانند خطرات پزشکی، سلامت نوزاد و خطرات احتمالی زایمان مستعد اضطراب کند.

انکل شتر اضافه کرد: اگرچه همه زنانی که حاملگی را با علائم اضطراب عمومی شروع می‌کنند، بعداً اضطراب خاص بارداری را تجربه نمی‌کنند، اما نتایج ما نشان می‌دهد که زنانی که اضطراب بالایی دارند احتمالاً در معرض خطر زایمان زودرس هستند.

او افزود، نتایج نشان می‌دهد که پزشکان باید زنان را از نظر اضطراب عمومی در اوایل بارداری غربال کنند، همانطور که معمولاً افسردگی را غربال می‌کنند و زنانی که ریسک بالایی جهت اختلالات اضطرابی دارند می‌توانند برای مدیریت اضطراب و مداخله احتمالی در اواخر بارداری تحت نظر باشند.

نوشتهٔ پیشین
چرا بدن من با بدن داداشم فرق می کنه؟
نوشتهٔ بعدی
بیش فعالی یک اختلال است نه یک برچسب هوش

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید